категорії: блоґ-запис

А Ви знаєте,що таке "органічні продукти"??

теґи: 8 жовтня, Біолан, Київ, поділ, органіка, Подія, продукти, родина, смачно, ярмарок органічних продуктів

 

 

 Проблема якості харчових продуктів є актуальною у всьому світі. Загальні сучасні умови вирощення продукції не завжди безпечні: в ґрунт вноситься силенна кількість пестицидів, добрив, тварини утримуються у невідповідних умовах, отримують антибіотики. Виробники харчових продуктів не гребують ні замінниками смаку та аромату, ні фальсифікацією самої сировини для виготовлення. Альтернативою традиційним продуктам харчування сьогодні є органічні – дійсно екологічно чисті та корисні для здоров’я, вирощені з чистого насіння,  на незабруднених територіях і без використання хімічних добрив та інших додатків. Пора звикати до дійсно правильного і ЗДОРОВОГО харчування!

Запрошуємо відвідати  Другий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів

«Органічний дивограй»

Ярмарок проходитиме в Києві вже вдруге. 8 жовтня 2011 року на Контрактовій площі, у самому центрі Києва, зберуться понад 30 органічних виробників із 12 областей України, які представлятимуть вітчизняні сертифіковані органічні продукти. Крім того, на ярмарку будуть присутні експерти з питань здорового та правильного харчування, науковці, представники міжнародних інституцій – посольств, проектів, фондів. Відвідування ярмарку, майстер-класів та святкового концерту – безкоштовне, подія відкрита для усіх гостей.

 Організатори:  Асоціація виробників органічної продукції «БІОЛан Україна», Іллінецький державний аграрний коледж, Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія)

Партнери заходу: Сертифікаційний орган «Органік Стандарт» та Руський Клуб «Культ РА»

Підтримка: Міністерство аграрної політики та продовольства України

Фінансова підтримка: Швейцарська Конфедерація та Посольство Франції в Україні

 

Головна мета ярмарку – привернути увагу людей до необхідності здорового та правильного харчування, навчити українців відповідально ставитися до вибору продуктів, рахуватися із безпечністю технологією вирощування та дбати про власне здоров’я.