категорії: блоґ-запис

Всеукраїнський жіночий фестиваль «Аніма»

теґи: Аніма, 24-25 вересня, Денис Силантьєв, Київ, Наталія Окунська, Оксана Байрак, жінка, Майстер-клас, основи макіяжу, Подія, психологія, спокій, стосунки, Тренінг, фестиваль, чоловік+жінка, як гармонізувати стосунки, як налагодити стосунки із чоловіком

 

У сучасному суспільстві жінка  не просто матір і берегиня роду, вона має безліч різноманітних талантів і вмінь: успішний професіонал, надійна подруга, неймовірна красуня, прекрасний організатор, цікава і яскрава особистість. Жінка все може. 

Але інколи так важко все поєднати і встигати. Де черпати сили і натхнення для життя?..

У самій собі! Долучіться до наймасштабнішої психологічно-тренінгової події 2011 року – всеукраїнського жіночого фестивалю "Аніма".

 Шість зон творчості, де відбудеться більше 50-ти майстер-класів, тренінгів, велика виставка-ярмарок, презентації, вистави та семінари провідних спеціалістів на відомих публічних персон Оксани Байрак,Дениса Силантьєва, Ірени Кільчицької, Наталії Окунської.

«Аніма»  –  перша і єдина в Україні, подія присвячена жіночій психології та особистісному розвитку. У Фестивалі беруть участь провідні психологи, тренери, майстри,  а також відомі та успішні особистості.

 

24-25 вересня 2011 року

м. Київ, Український Дім (Хрещатик, 2)

http://anima.in.ua/